Voordelen

Wat zijn voor u de voordelen van nieuwbouw huren?

Wij bieden een goede start

Besluit u te huren in Park Waaijenstein, dan bent u verzekerd van een goede start. De keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur en de badkamer is afgewerkt met mooi sanitair. Dit appartement is ook voorzien van vloerverwarming. Mooi meegenomen: u betaalt slechts het gebruikersdeel van Onroerende Zaak Belasting (OZB) en geen opstalverzekering.

Laat het onderhoud maar aan ons over

Een koopwoning vergt onderhoud. Dat kost tijd en geld. Deze zorgen heeft u niet als u huurt. Voorlopig is er natuurlijk geen onderhoud nodig, want Park Waaijenstein is nieuw. Maar als er straks onderhoud of herstel nodig is aan het gebouw of uw keuken en badkamer, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Dicht bij uw werk wonen?

Eén van de grote voordelen van Park Waaijenstein is de bereikbaarheid. De stad Nijmegen is per fiets, auto of openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Wie werkt in de regio's daarbuiten rijdt ’s morgens zo de A15 of A73 op. Het treinstation Nijmegen-Lent ligt op minder dan 10 minuten lopen! En wisselt u van baan? Na 1 jaar huren is de huur per maand opzegbaar.

Gelijkvloers wonen in een nieuwbouw huurappartement, ultiem zorgeloos

Overweegt u uw grote huis met tuin te verruilen voor een appartement. Lonkt het comfort van gelijkvloers wonen en wilt u zich ook geen zorgen meer maken om het onderhoud? Dan biedt huren uitkomst. En wat is het dan ontzettend fijn dat u weet dat u de eerste bewoner bent. Een frisse nieuwe start. In de breedste zin van het woord.

Energiezuinig en duurzaam

Park Waaijenstein is volgens de laatste normen en richtlijnen gebouwd. Dat betekent dat uw huurappartement heel duurzaam en energiezuinig is. En ook in comfort zult u verschil merken. Geen tocht, een altijd prettig binnenklimaat en fijne vloerverwarming.