DE VERHUUR IS GESTART!

De verhuur van onze 67 luxe huurappartementen is gestart. Schrijf u nu in voor een woning op deze prachtige locatie op steenworp afstand van het centrum van Nijmegen, vlakbij alle voorzieningen èn midden in de natuur.

Ga naar de pagina ‘Inschrijven’ en vul online het inschrijfformulier in. Ons verhuurteam neemt vervolgens contact met u op om uw inschrijving te voltooien. Wij zijn er ook om u meer informatie te geven en u te helpen bij het maken van een keuze. Bel of mail ons gerust en geniet straks van een huurappartement op deze mooie plek.

Tijdens uw inschrijving kunt u zes voorkeursadressen opgeven. Wanneer meerdere belangstellenden voorkeur hebben voor hetzelfde adres, vindt er toewijzing plaats op basis van interne loting.

De verhuur start bijna!

Het is zover; de verhuurwebsite van ‘Park Waaijenstein’ is online!
Op een prachtige locatie woont u straks in een van de 67 duurzame huurappartementen omgeven door een schitterend aangelegd park. 

De voorinschrijving start binnenkort!
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date.

Nieuwsbrieven

Heeft u een van onze nieuwsbrieven gemist? Of wilt u alles nog eens teruglezen? Hieronder hebben we alle nieuwsbrieven voor u op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk!